Keress rá:

Páginas

Kiko Smart rúzs teszt

Felvetődhet a kérdés, minek írok olyan termékről tesztet, amit Magyarországon nem lehet kapni. Biztos többen is terveznek közületek nyaralást külföldre, és ha esetleg valakit olyan országba sodor a szél, ahol kaphatóak a márka termékei, akkor melegen ajánlom, hogy kukkantson be az üzletbe.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolást nem ragoznám túl, hisz ahogy látjátok, nagyon egyszerű, fekete, jól záródó külső mögött bújik meg a rúzs. Talán tárolásnál nem a legpraktikusabb, hogy egy számon kívül semmi nem árulkodik a rúzs színéről. A kiszerelés 3,5 g, az ára pedig 3,90 €.



Az illata kellemes, kissé vaníliás. A weboldalon amúgy az Amaranth nevet viseli, a csomagolásra már csak a 914-es szám került fel.



Sokáig gondolkoztam, hogyan is írjam körül a színét, talán ha kissé kékes tónusú mályvás-bordósnak nevezném, azzal járnék legközelebb a valósághoz. A tartóssága jó, az evést nem éli túl, de ivás mellett 4-5 órán keresztül érintetlen marad. Az állaga számomra tökéletes, kissé kemény, de krémes, szépen kenhető. Minimálisan testes rúzs, ezért előfordul, hogy az ajkak apró ráncaiban megül, de nem feltűnően. Az ajkaimat nem szárítja. A pigmentáltsága nagyon jó, egy húzással teljes fedést kapunk.

Csomagolás: 10 / 9 Kár, hogy tárolásnál nem lehet megállapítani, milyen színt is rejt magában.
Pigmentáltság: 10 / 10
Tartósság: 10 / 8
Állag: 10 /10

Összességében: 10 / 9 Baráti áron nagyon jó minőségű termék, az egyetlen amit sajnálok, hogy kissé extrémebb színekben nem lehet kapni, mert a jelenlegi kínálatból már szinte minden árnyalatból sorakozik itthon egy.

Milyen színeket viseltek előszeretettel nyáron az ajkaitokon? Számotokra mi a legfontosabb egy rúzsban?

1 hozzászólás:

mdollasnails

sajnos nálam a Kiko nem nyert.smink terén abszolúte 0.hát én csak olyan termékekről irok:D majdnem mindig amik otthon nem kaphatóak :D ezért is jó külföldön élni:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...