Keress rá:

Páginas

Újdonságok 1.

Mindig bajban vagyok a kapott sajtóanyagokkal, mert egy-egy különálló posztot nem szeretnék írni róluk, facebookon igyekszem megosztani Veletek a híreket időnként, de arra gondoltam, pár hetente lenne egy összefoglaló a blogon is a várható újdonságokról, megosztásra érdemes információkról.

2014 tavaszán a Rimmel olyan kollekciót dob a piacra, amelyen Rita Orával dolgoznak együtt. Angol márka, Anglia egyik legfelkapottabb énekesnőjével, akinek eredeti stílusából kiindulva élénk színeket tartalmazó körömlakkok és rúzsok várhatóak, ami számomra roppant kecsegtető és csak még jobban sajnálom, hogy még mindig nem sikerült olyan drogériát felfedeznem itt, ahol Rimmel állvány is van. A Rimmel amúgy szerintem pont a rúzsaiban és a körömlakkjaiban a legerősebb, és biztos vagyok benne, hogy minden beauty berkekben jártas személy emlékszik a Kate Moss nevével fémjelzett termékek nagy sikerére is.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Heidi Klum a Cotyval együtt működve új parfümöt dobott a piacra, név szerint a Shine Blue-t. Heidinek szép pályafutása van a Cotynál, hiszen a parfümjei mellett az Astor arcaként is szerepel. Az illat maga a leírás alapján gyümölcsösnek és frissnek ígérkezik (fejillat: bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye, szívillat: rózsa, vizes jegyek, frangipani virág, alapillat: cédrus, szantál, pézsma), az EDT 15 ml-es (5399 Ft) és 30 ml-es kiszerelésben (7999 Ft) kapható.




Az Eucerin kínálata új termékekkel bővült, méghozzá a Volume-Filler Bőrfeszesítő családdal, amik magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmaznak. A leírás szerint rendszeres használat mellett helyreállítják a bőr feszességét és teltségét, illetve az arckontúrt is markánsabbá teszik. A nappali arckrém (50 ml, 7220 Ft) száraz valamint normál, vegyes bőrre való változatban is elérhető, az éjszakai krém (50 ml, 7605 Ft) dexpanthenolt is tartalmaz, ami segíti a bőr éjszakai regenerálódását, a szemránckrém (15 ml, 6020 Ft) pedig a szarkalábak, szem környéki ráncok ellen veszi fel a harcot. A nappali krémek és a szemránckrém is tartalmaz FF15 és UVA védelmet, a termékek a partnerpatikákban vásárolhatóak meg.


Októberben a körömlakk mániások legnagyobb örömére megnyílik Pesten, pontosabban az Árkádban a Nailland, ahol eddig Magyarországon nem elérhető márkák csodásabbnál csodásabb lakkjaihoz is hozzá lehet jutni, mint például a Models OwnA-EnglandGolden RoseBarry M. Ha hazamegyek, biztos ellátogatok ebbe a körömlakk mennyországba, addig is a facebook oldalukon csorgatom a nyálam.



Netti már beszámolt róla a blogján, hogy a NYX ismét elérhető Magyarországon, bár jelenleg még csak webshopban, ha minden igaz, ez nem sokáig marad így. Semmim nincs még a márkától, anno a Müllerben néztem egyszer-kétszer, de nem tudom, miért, mindig katasztrofális állapotban találtam a displayt és ez bizony az én kedvem el tudja venni a nézelődéstől. Van már facebook oldaluk is, ahol elég aktívak, és a webshopban is tudtok nézelődni, ha pedig van fejlemény a beszerezhetőségükkel, azonnal írok róla facebookon.


A Max Factor Creme Puff kőpúdere idén 60 éves, ami szerintem elképesztő, és árulkodik a púder minőségéről is, hogy ennyi ideje szerepel a termékskálán. Ebből az alkalomból arany színű csomagolásba bújtatva lehet megvásárolni.


A The Body Shop Honeymania limitált kiadása mától kapható otthon, és az Árkádban is pont ma nyitott új üzletük, ha arra jártok, érdemes bekukkantani.


Új Clinique / Estée Lauder üzlet is nyitott ma, a Westendben, ahol most a 20% kedvezmény mellett extra meglepetés is jár a vásárlóknak.


Új Android alkalmazás készült, ahol a beauty blogok bejegyzéseit (is) nyomon követhetitek ezentúl okostelefonról, az alkalmazás neve Szépség és trend és ingyenesen letölthető a Google Play oldaláról.



Ti mennyire követitek nyomon a sminkmárkák új termékeit, kollekcióit?

3 hozzászólás:

ildiko

én ajándékba kaptam egy Clinique rúzst :)

Jaina

Véééégre! Elég sok beauty blogot olvasok és már a hajam téptem az ezredik shine blue vagy rita ora poszt után... Te annyira szuperül megoldottad, hogy besűrítetted az egészet egy posztba így mégis van hír róla de mégsem idegesítő! KÖSZI :-)

Aggie

Szerintem is nagyon jó ez a megoldás, ráadásul nálad szerepeltek olyan hírek is, amiket viszont máshol eddig nem láttam :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...