Keress rá:

Páginas

Újdonságok 2.

Megint összegyűlt egy pár sajtóanyag az email fiókomban, biztos van, amit már láttatok másnál is, de remélem hasznos azért valakinek, ha összegyűjtöm egy csokorba ezeket. Nagyon sok márka már a karácsonyra készül, aminek így novemberben már tulajdonképpen ideje is van.

A Nivea is meglovagolja a karácsonyi őrületet, összeállított ajándékcsomagjaikkal mindkét nemre gondoltak.


A folytatáshoz kattintsatok tovább:


A női csomag tartalma: Supreme Touch krémtusfürdő, Express Hidratálás testápoló, klasszikus kék tégelyes krém, Labello Classic, Diamond Gloss Gyémántfény sampon, Invisible Black & White golyós dezodor.
A férfi csomag tartalma: Men Originals hidratáló borotvahab és bőrtápláló after shave balzsam, Men Cool Kick tusfürdő, Invisible Black & White golyós dezodor.
Az áruk egységesen 4499 Ft.

Az Eucerin is készült karácsonyi csomagokkal.



Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém, 10 900 Ft
Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre AJÁNDÉK Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 20 ml termékkel, 7 220 Ft
Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai arckrém AJÁNDÉK Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 20 ml termékkel, 7 605 Ft
Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém, 9 440 Ft
DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé és DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló, 4 860 Ft
DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára és DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás, 5 030 Ft
pH5 Olajtusfürdő 200 ml és pH5 Intenzív testápoló 200 ml AJÁNDÉK pH5 Kézkrém termékkel, 5 645 Ft

A Faith in Nature is ajándékcsomagokat állított össze, bevallom, én nem igazán szeretem az összeállított csomagokat, de innen tudnék válogatni még én is. Itt meg tudjátok nézni a teljes kínálatot, a két kedvencemet viszont meg is mutatom.

Mini tusfürdő ajándékcsomag, 3950 Ft
Bőrápoló ajándékcsomag, 4950 Ft.

A Lush karácsonyi termékei közül nagyon sok minden tetszik, egy Lush üzletbe belépni nekem mindig maga a paradicsom, bár be kell valljam, az áruk kissé borsos. Túl hosszú lenne a bejegyzés, ha mindent megmutatnék, ezek a kedvenceim a leírásuk alapján: Buche de Noel arctisztító, Shoot for the Stars fürdőgolyó, Mr. Punch szappan, Ponche tusfürdő.



A The Body Shop se maradhat ki a karácsonyi lázból, az összes ajándékcsomagot itt tudjátok megnézni. Most egy pillanatra érvénytelenítem is az ajándékcsomagokkal szembeni bizalmatlanságomat, mert innen bizony mindent örömmel fogadnék, de a kedvencem ez:


A Vichy csomagjairól nem sokat tudok, de a facebook oldalukon megosztottak egy képet, ami nagyon felcsigázott, imádom az ilyen retró fémdobozokat. Nem használtam még semmit a márkától, viszont sok jót olvastam róla, és az arcápolási termékeiket szívesen ki is próbálnám. Itt amúgy megnézhetitek hányféle doboz is kapható.


A La Roche-Posay szettjei közül is elfogadnék egyet, A Hydreane Riche csomagnak nagyon örülnék.


Az Yves Rocher se marad ki a karácsonyi felhajtásból, bár engem ez most annyira nem hozott lázba, mert csak nagyon kevés olyan kakaó illatú szépségápolási kence létezik, aminek tetszik az illata.


A Mannaszappan márkanév a natúr termékek szerelmeseinek biztos ismerősen cseng már, és bizony itt is vannak karácsonyi csomagok, amit a weboldalukon lehet megnézni és megrendelni.


Már kapható a James Bond 007 illatsorozat 3. parfümje, a James Bond Quantum, 30, 50 és 75 ml-es kiszerelésben is. A fejillat a bergamot, boróka és a citrus egyesüléséből bontakozik ki, a szívillatot a bőr képezi, amit kiegészít az ibolyalevél, a levendula és a szantál.


Beyoncé is új illattal jelentkezett, most a világ körüli turnéját ünnepli a Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour-ral. Fejillat: mangosztán, acai gyümölcs és rózsabors, szívillat: orchidea, ibolyalevél, sambac jázmin, alapillat: madagaszkári vanília, ausztrál szantál, indonéz vetiver. Az illat komponálásában az IFF híres parfümőre, Clement Gavarry is közreműködött. A 30 ml-es EDP ára 8099 Ft.


Megérkezett Christina Aguilera új illata is, a Christina Aguilera Unforgettable is, árat sajnos nem tudok, de az illat leírását bemásolom: "Az alap-illat egy kellemes gyümölcsös felütéssel kezdődik, amely illatozó virágcsokrokra emlékeztet. A könnyed jegyeket az éjjeli  jázmin adja, ezt egészíti ki az értékes török rózsa, melyből 60 ezer darab, reggeli órákban szüretelt virág szükséges, hogy egyetlen uncia tiszta rózsaolajat kinyerjenek belőlük. Ez az exkluzív, virágos illat egészül ki a kasmírral, mely igazán mély és rendkívül tartós, bársonyos benyomást kelt. Az érzéki vanília jegyek egybeolvadnak az igen aromás tonka absolute-tal."



A Tom Tailor is piacra dobta új férfi és női illatpárosát, a Tom Tailor East Coast Club-ot. A női parfüm illatjegyei: fejillat: citrus, szívillat: jázmin, völgyi liliom, őszibarack, szilva, málna, rózsa, tubarózsa, alapillat: ámbra, cédrusfa, vanília. A férfi parfüm illatjegyei: fejillat: szicíliai citrom, őszibarack, szívillat: levendula, viola, alapillat: tonkabab, ámbra.



Úgy látszik a sztárillatok sora nem ér véget, Dita von Teese új illata, az Erotique is újdonság. A Burleszk Királynőjének személyét vastagon átlengi az erotika, így nem csoda, hogy ezt az illatát a Femme Totale-nak, vagyis az igazi nőnek szánja. Fejillat: koriander, paprika, rózsaszirom, szívillat: pézsma, bolgár rózsa, bőr, alapillat: szantálfa, cédrusfa.



Az utolsó illat, amit összegyűjtöttem, a Gucci Made To Measure, ami a Premier női illat férfiaknak szánt párja. Fejillat: ánizs mag, tunéziai narancsvirág, calabriai bergamot, provanszi levendula, szívillat: borókabogyó, szerecsendió, alapillat: bodorrózsa, pacsuli, bőr, borostyán.



A végére csak maradt egy kis sminkes újdonság is, az Astor új szempillaspirálja, a Big&Beautiful BFly, ami pillekönnyű, légies pillákat ígér, az ára pedig 2699 Ft.



Illetve szintén az Astorhoz kapcsolódik a Fashion Studio Modern Baroque metállos körömlakk kollekciója.



Mit gondoltok a karácsonyi ajándékcsomagokról? Szeretitek a sztárillatokat?

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...