Keress rá:

Páginas

Elhasználva- videó

Mindig azt hiszem, hogy ezek az elhasználva videók unalmasak és van egyfajta "kötelező" jellegük, de aztán a statisztikák alapján kiderül, hogy szeretitek őket. Íme, ha van egy fölösleges negyed órátok, akkor itt vannak az utóbbi hetekben elhasznált szépségápolási- és sminktermékeim.

A videót a képre kattintva tudjátok megnézni.


Ti szeretitek az ilyen videókat?

2 hozzászólás:

Mia

Kemiai hamlasztast mar ilyen meleg, napsuteses idoben ne kezdd el, kiveve ha egesz nyaron kerulod a napot, es meg reggel is 50SPF-es napkremmel az arcodon indulsz el :)
A macsekod jo fej :) Eloszor azt hittrm, higy kisbaba kezdett el sirni a szomszedban.
Ha esetleg jarsz majd vmikor dm, vagy rossmann uzletben, megnezned, hogy kaphato-e ket termek? Az egyik: Got2b curling mousse( lehet,h nemetul lesz rairva, hogy gondorito hajhab)
http://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf-got2b-twisted-curling-mousse, illetve a L'Oreal Studio Line Hot&Smooth Curl spray 150ml
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-styling/styling-spray/studio-line-hot-and-smooth-curl-spray#
Tegnap mar sajnos egyiket sem talaltam meg a mullerben es csak remelni merem, hogy csak a csomagolasa ujul meg, azert nem kaphatoak jelenleg :/

Mia

Ha lenne blogom, most egy jo nagy adag elhasznalt termeket tudnek bemutatni :) Utanpotlas semmibol sem kell, mert mar van :) A felhalmozottakat kell most mar elhasznalnom. Sosem hagyom, h kifogyjon vmi, mindig kettot veszek, vagy idoben masikat. Van amibol joval tobb van, szoval felhalmozasnak vege.... :) probaltam esszeruen vasarolgatni a hetvegen, a Glamour napok alkalmaval.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...