Keress rá:

Páginas

Termékteszt - Inika organikus sminkalap és folyékony ásványi alapozó - videó

Az organikus, bio hullám a sminktermékeket is elérte, és egyre több márka elérhető, amik odafigyelnek az általuk előállított termékek összetevőinek hátterére is. Az Inika egy ausztrál márka, aminek alapelve, hogy olyan sminkproduktumokat kínáljanak, amelyek összetevői organikus eredetűek. Készítményeik nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szintetikus adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket, parabéneket, mesterséges illat- és színezékanyagokat stb. A márka részletes ismertetőjéhez kattintsatok ide.

Volt szerencsém kipróbálni egy organikus sminkalapot és egy folyékony ásványi alapozót, amelyekről a tapasztalataimat az alábbi videóban osztom meg Veletek. A videó megtekintéséhez kattintsatok a képre.


Ti mennyire tulajdonítotok jelentőséget annak, hogy az általatok használt sminktermékek organikusak legyenek?

3 hozzászólás:

Névtelen

Egyszerűen imádom a videóidat! :D

Mia

En nem tulajdonitok jelentoseget neki. Viszont orulok, h ujra van poszt&video :)

Unknown

Szia Évi! Most találtam meg ezt a márkát, a por állagú alapozóján gondolkozom, hogy megrendeljem-e... Néztem a primert, a folyékony alapozót és a pirosítót is, de az INCI alapján nem merem...Nagyon szeretnék organikus termékeket használni, de mindig van az organikus termékekben olyan összetevő, ami az én bőrömnek (szerintem)nem jó, például a kókuszolaj... vagy a levenduláról csak azt lehet olvasni, hogy bőrre kenve irritáló... VAgy neked nem okozott gyulladást a primerben a kókuszolaj?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...